Τιμές & Κρατήσεις

Στη σελίδα αυτή σας παρέχουμε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις τιμές των δωματίων μας, καθώς και τις πολιτικές προκαταβολής και ακύρωσης κρατήσεων, ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι πριν προχωρήσετε στην κράτησή σας.

Δείτε τις τιμές μας μέσω του Συστήματος Online Κρατήσεων

Κάντε την Κράτησή σας

Εάν ψάχνετε ένα φιλόξενο ξενοδοχείο σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα της Μυκόνου, όπου θ’ απολαύσετε τη διαμονή σας σε γαλήνιο περιβάλλον που αντικατοπτρίζει το παραδοσιακό Κυκλαδίτικο στυλ, το ξενοδοχείο Vienoula’s Garden είναι η ιδανική επιλογή. Μέσω της ακόλουθης φόρμας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας επιλέγοντας τον τύπο διαμονής που καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας εξασφαλίζοντας τις διακοπές που ονειρεύεστε στο υπέροχο νησί της Μυκόνου. Προκειμένου να είναι δυνατή η αποστολή του μηνύματός σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία.

Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο ξενοδοχείο Vienoula’s Garden Hotel.

Σημειώσεις

 • Επιπλέον κρεβάτι: επιπλέον αξία 20% επί των επίσημων τιμών
 • Παιδικό κρεβάτι: παρέχεται χωρίς χρέωση
 • Τα παιδιά έως 2 ετών φιλοξενούνται χωρίς χρέωση

Πολιτική Προκαταβολής

Για να κάνετε κράτηση, είναι απαραίτητο να προκαταβάλλετε το 30 % της συνολικής αξίας της διαμονής σας μ’ έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 • πιστωτικής κάρτας: (Visa, AMEX, MasterCard)
 • κατάθεσης στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:
  Alpha Bank
  Κατάστημα Μυκόνου (621)
  SWIFT: CRBAGRAAXXX
  Αρ. Λογ/μου: 621-00-2320-000847
  IBAN: GR 72 0140 6210 6210 0232 0000 847
  Δικαιούχος: Vienoula’s Garden S.A.

Πολιτική Ακύρωσης Κρατήσεων

Εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει:

 • 22 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, επιστρέφεται σε αυτόν η προκαταβολή (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-επισκέπτη)
 • 14 έως 21 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, επιστρέφεται σε αυτόν το 50% της προκαταβολής (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-επισκέπτη)
 • 13 ή λιγότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, δεν επιστρέφεται κανένα ποσό από την προκαταβολή στον πελάτη.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και της χρήσης Cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ